وبینار توجیهی کارگروه دانش پژوهی و پژوهش در آموزش برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۱۴ ۱۸:۳۰ | تعداد بازدید: 17

واحد دانش پژوهی و پژوهش در آموزش با همکاری کمیته توانمند سازی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی اقدام به برگزاری وبینار توجیهی کارگروه دانش پژوهی و پژوهش در آموزش نموده است.

دکتر فاطمه پورحاجی مسئول واحد دانش پژوهی و پژوهش در آموزش گفت : وبینار توجیهی کارگروه دانش پژوهی و پژوهش در آموزش در راستای ارتقاء مهارت هاي پژوهشي ، هدفمند کردن تحقيقات آموزشي و پژوهشی دانشجویان و همچنین ترغیب آنان به فعاليت و نو‌آوري های علمي  برگزار شد.

وی با بیان اهمیت دانش پژوهی و پژوهش در آموزش خاطر نشان کرد، ارتقا و افزایش توانایی دانشجویان در زمینه ی فعالیت های پژوهشی و سطح کیفی آموزش و انجام پژوهش هاي لازم در حوزه آموزش با محوریت بر طرف كردن مشكلات و تعيين نيازهاي آموزشی گام موثري در ارتقا كيفيت آموزش و رسالت اصلی آموزش عالی است.