نخستین شماره از مجلۀ تخصصی انگلیسی زبان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۰/۱۳ ۱۱:۳۷ | تعداد بازدید: 122

مدیر تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از انتشار نخستین مجلۀ تخصصی انگلیسی زبان این دانشگاه با عنوان "Research in Health and Medical Sciences" خبر داد.

دکتر سیدمحمد احمدی سلیمانی در تشریح این خبر گفت: پس از اخذ مجوز انتشار اولین مجله تخصصی انگلیسی زبان دانشگاه با عنوان "Research in Health and Medical Sciences"، نخستین شماره از این مجله در هفتۀ پژوهش منتشر شد و امیدواریم با تداوم این مسیر بتوانیم گام موثری در ارتقاء پژوهشی دانشگاه برداریم.

وی افزود: بی‌شک انتشار مجله‌های تخصصی گامی موثر در راستای توسعه علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه می‌باشد و باعث ترغیب اساتید و دانشجویان و نیز دیگر موسسات آموزشی و پژوهشی منطقه به مقوله پژوهش و تولید علم می‌گردد.

گفتنی است مجله علمی انگلیسی زبان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، تحت نظارت و مدیریت مرکز تحقیقات علوم بهداشتی دانشگاه بصورت فصل‌نامه، مقالات معتبر کلیه محققان از سراسر جهان را پس از طی مراحل داوری همتا به زبان انگلیسی و بصورت الکترونیکی منتشر می‌نماید.