قابل توجه دانشجویان ورودی مهر ۱400 - نحوه ورود به سامانه هم آوا جهت مشاهده انتخاب واحد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۷/۲۴ ۰۷:۰۶ | تعداد بازدید: 1664

تذکر مهم:  اطلاعیه های آموزشی را حتما از این لینک دنبال نمایید

دانشجویان ورودی مهر 1400  انتخاب واحد این ترم شما توسط اداره آموزش انجام گرفته است

پس از مطالعه راهنمای پیوست جهت ورود به سامانه هم آوا (سامانه انتخاب واحد، حذف و اضافه، مشاهده نمرات، ...) جهت مشاهده واحدهای این ترم خود از قسمت سامانه های دانشجویان به سامانه هم آوا مراجعه نموده برای ورود از مشخصات زیر استفاده نمایید:

• نام کاربری : شماره دانشجویی
  • پسورد  : کد ملی

برای نحوه ورود به سامانه نوید (مشاهده دروس، فایل های درسی، تکالیف، آزمون و ...) این اطلاعیه را مشاهده نمایید.

دانشجویان توجه نمایند لیست درس های ترم جاری شما فقط در سامانه هم آوا معتبر بوده و در سامانه نوید ممکن است به اشتباه درسی کم یا اضافه برای شما باز شده باشد بنابراین مغایرت در دروس خود در سامانه هم آوا و نوید را حتما به مدیریت آموزش اطلاع دهید همچنین نمرات پایان ترم شما که در سامانه هم آوا ثبت خواهد شد به عنوان نمره نهایی شما منظور خواهد شد.

در صورت مشکل برای ورود به سامانه هم آوا و بر طرف کردن مشکلات با اداره آموزش تماس حاصل نمایید  05152228023

فایل های پیوست