قابل توجه دانشجویان ورودی مهر ۱400 - نحوه ورود به سامانه نوید جهت مشاهده دروس به صورت مجازی

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۷/۲۴ ۰۷:۰۸ | تعداد بازدید: 6846

تذکر مهم:  اطلاعیه های آموزشی را حتما از این لینک دنبال نمایید

به اطلاع دانشجویان ورودی مهر 1400 میرساند از این پس درس های این ترم شما در سامانه نوید به آدرس http://thumsnavid.vums.ac.ir  قرار داده خواهد شد و دانشجویان می بایست از این تاریخ با توجه به راهنمای پیوست پایین صفحه در سامانه نوید وارد شده آخرین تغییرات مطالب درسی را دنبال نمایند.

قبل از مراجعه به سامانه نوید، در سامانه هم آوا درس های انتخاب شده برای شما در این ترم را بررسی نمایید. در صورت هرگونه مغایرت در درس های نمایش داده شده در سامانه هم آوا و سامانه نوید با آموزش تماس حاصل نمایید. راهنمای ورود به سامانه هم آوا را مشاهده نمایید

• جهت وارد شدن به سامانه نوید، راهنمای پیوست را به دقت مطالعه نمایید.
  • سامانه نوید تنها شامل کلاس و فایل های آفلاین (صوتی، ویدیویی، پاورپوینت و پی دی اف) بوده نحوه ورود به کلاس های آنلاین در سیستم اسکای روم را از طریق این لینک مشاهده نمایید. زمان برگزاری کلاس آنلاین از طریق استاد درس شما به شما اعلام خواهد شد
  • برای ورود از مرورگرهای بروز کروم و فایرفاکس استفاده نمایید.
  • درهنگام ورود به حساب کاربری در صورت بروز مشکل دقت نمایید که صفحه کلید انگلیسی باشد.
  • در صورت سوال در مورد دروس این ترم و ... با مدیریت آموزش 52228023 051 تماس حاصل نمایید.
  • دانشجویانی که جهت ورود به سامانه نوید با مشکل مواجه هستند با ایمیل vaziriana1@thums.ac.ir در ارتباط بوده در هنگام ارسال مشکل حتما نام - نام خانوادگی - شماره دانشجویی - کد ملی را به همراه جزییات مشکل اعلام نمایند.
  • لینک سامانه نوید و سامانه هم آوا در قسمت سامانه های دانشجویان نیز قرار داده شده است
  •  دانشجویان توجه نمایند لیست درس های ترم جاری شما فقط در سامانه هم آوا معتبر بوده و در سامانه نوید ممکن است به اشتباه درسی کم یا اضافه برای شما باز شده باشد بنابراین مغایرت در دروس خود در سامانه هم آوا و نوید را حتما به مدیریت آموزش اطلاع دهید. همچنین نمرات پایان ترم شما که در سامانه هم آوا ثبت  خواهد شد به عنوان نمره نهایی شما منظور خواهد شد.
  • جهت اطلاع از آخرین تغییرات این صفحه را دنبال نمایید.
فایل های پیوست