چهارمین رویداد استارتاپی و اولین ماراتون استارتاپی ملی زعفران با رویکرد سلامت
استارت آپ چیست؟
استارتاپ به محصولات و خدماتی که دور و برتان هستند نگاهی بیندازید. چرا اصلا این چیزها به وجود آمدهاند؟ چرا ما این چیزها را پیش خودمان داریم یا از آن ها استفاده میکنیم؟ چون این خدمات یا محصولات یک مشکلی از شما حل میکنند یا حداقل یکی از نیازهایتان را برطرف میکنند.
همه اختراعات و کسب و کارهای استارت آپی اینطور به وجود میآیند: از یک نیاز یا یک مشکل! شما از برق بگیرید تا تلفن، اینترنت و یا حتی پیپال (سامانه انتقال وجه آمریکایی)! همه اینها برای رفع یک نیاز یا یک مشکل درست شدهاند! در اصل استارت آپ همین است! بله به این سادگی. استارت آپ یک کسبوکار نوپایی است که برای رفع یک مشکل یا نیاز درست میشود.
روند برگزاری
روز (پنج شنبه ) : ایده های منتخب طبق برنامه زمانی توسط مربیان (منتورها )کارگاه هایی شامل : آشنایی با بوم مدل کسب و کار (Business Model Canvas)، کارگاه کمینه محصول قابل ارائه (MVP)، نحوه ارائه ایده، توسعه محصول، مشتری یابی ونحوه تولید محصول اولیه و حداقلی را در جهت پیشبرد و اجرایی کردن ایده سپری می کنند
روز (جمعه ) : گروه ها آخرین تلاشها را در راستای تولید نمونه اولیه محصول شان انجام میدهند و آماده ارائه آن در حضور داوران میشوند.
در عصر روز جمعه زمان بررسی ایدهها و محصول اولیه حاصل از آن ایده است، به طوری که گروهها با ارائه توضیحات در زمینه توجیه اقتصادی طرح، ارزشی که ارائه میدهند و افرادی که به عنوان مصرفکنندگان نهایی در نظر گرفته شدهاند و… از طرح خود دفاع میکنند.
در نهایت سه تیم برتر با رأی نهایی داوران انتخاب میشوند. برنده واقعی این رویداد گروههایی هستند که تیم تشکیل شده خود را بعد از رویداد حفظ کرده و با تجربیاتی که به دست آوردهاند استارتآپ خود را تبدیل به یک شرکت سودآور کنند.
مزایای شرکت در این رویداد ( چهارمین رویداد استارتاپی و اولین ماراتون استارتاپی ملی زعفران با رویکرد سلامت)
۱. صدور گواهی حضور در برنامه برای کلیه شرکت کنندگان
۲. اهدایای جوایز به 3 تیم برتر
۳. معرفی جهت استقرار تیم های برتر در مراکز رشد
۴. معرفی سرمایه گذار برای طرح های کسب و کار
۵. اخذ مشورت و دریافت تجربیات بزرگان حوزه صنعت زعفران
برنامه زمانبندی رویداد

مسئول شتاب دهنده و تسهیل گر
دکتر مسعود گوهری منش
کادر اجرایی:
ریاست ماراتون: دکتر سعیدرضا قنبری زاده
قائم مقام رویداد: دکتر حسن اژدری زرمهری
دبیر علمی: دکتر محمدرضا رضایی منش
دبیر اجرایی: مهلا رضایی
اعضای کمیته اجرایی:
مسئول کمیته روابط عمومی و تبلیغات: آقای حسین میری
اعضای کمیته:
اقای حسین بختیاری
آقای حامد طهماسبی
مسئول فناوری اطلاعات و درگاه ارتباطی:
اقای مبین تقی پور
مسئول کمیته اداری و مالی:
اقای احمد کوهجانی
مسئول کمیته پشتیبانی :
آقای علی صنعتی
اعضای کمیته:
اقای محمد قاسمی
خانم مرضیه عباسپور
خانم یاسمن شیرین زاد
خانم پورعباس
خانم مریم فکری
مسئول مستند سازی و تولید محتوا :
آقای حمید آزادی
سوالات متداول
فایده شرکت در رویداد چیست؟
حداقل مزیت شرکت، اجرای ابتدایی و رسیدن به حالت نمایش ایده است. لینک های ارتباطی مفید و پیدا کردن سرمایه گذار و کسب حمایت مراکز شتاب دهنده هم میتوانداز مزایای این رویداد باشد.
حتما بایستی ایده و تیم داشته باشیم؟
بله، در صورتیکه صاحب ایده هستید اما تیم ندارید؛ شما میتونید از طریق راه های ارتباطی ارتباط برقرار کنید و با شرایطی که از طرف رویداد برای شما فراهم می شود، در رویداد شرکت کنید و یا در تیم هایی که برا ی ایده های منتخب تشکیل میشه، عضو شوید.
بعد از انتخاب ایده چکار قرار هست انجام دهیم؟
توی مدت دو روز روی کسب و کارتون کار میکنید و بوم کسب و کار رو تکمیل میکنید، بعد در پایان روز سوم مقابل داور ها و سرمایه گذارا، باید از ایده هاتون دفاع کنید.
زمان و مکان برگزاری رویداد؟
زمان: 17 الی 18 بهمن ماه 1398
مکان: دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
تماس با ما:
تلفن: 05152224397
شماره همراه: 09157101468