قابل توجه دانشجویان ورودی مهر 99- ارایه دروس به صورت مجازی در سامانه نوید

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۸/۳۰ ۰۹:۳۷ | تعداد بازدید: 1599

به اطلاع دانشجویان ورودی مهر 99 میرساند از این پس درس های این ترم شما در سامانه نوید به آدرس http://thumsnavid.vums.ac.ir  قرار داده خواهد شد و دانشجویان می بایست از این تاریخ با توجه به راهنمای پیوست در سامانه نوید وارد شده آخرین تغییرات مطالب درسی را دنبال نمایند.

قبل از مراجعه به سامانه نوید، در سامانه سما درس های انتخاب شده برای شما در ترم مهر ماه  را با توجه به راهنمای سامانه سما بررسی نمایید

• جهت وارد شدن به سامانه نوید، راهنمای پیوست را به دقت مطالعه نمایید.
  • برای ورود از مرورگرهای بروز کروم و فایرفاکس استفاده نمایید.
  • درهنگام ورود به حساب کاربری در صورت بروز مشکل دقت نمایید که صفحه کلید انگلیسی باشد
  • در صورت سوال در مورد دروس این ترم و ... با مدیریت آموزش education@thums.ac.ir مکاتبه نمایید
  • دانشجویانی که جهت ورود به سامانه نوید با مشکل مواجه هستند با ایمیل vaziriana1@thums.ac.ir در ارتباط بوده در هنگام ارسال مشکل حتما نام - نام خانوادگی - شماره دانشجویی - کد ملی را به همراه جزییات مشکل اعلام نمایند.
  • لینک سامانه نوید در قسمت سامانه های دانشجویان نیز قرار داده شده است
  • دانشجویانی که دارای ایمیل نیستند و با ایجاد ایمیل با مشکل مواجه هستند می توانند یک ایمیل به طورموقت در سیستم با فرمت yourname@email.com  که yourname می تواند نام خانوادگی شما به انگلیسی باشد  وارد نمایند و در اولین فرصت پس از ایجاد ایمیل برای خود آن را جایگزین نمایند.
  •  دانشجویان توجه نمایند لیست درس های ترم جاری شما فقط در سامانه سما معتبر بوده و در سامانه نوید ممکن است به اشتباه درسی کم یا اضافه برای شما باز شده باشد بنابراین مغایرت در دروس خود در سامانه سما و نوید را حتما به مدیریت آموزش اطلاع دهید همچنین نمرات پایان ترم شما که در سامانه سما ثبت  خواهد شد به عنوان نمره نهایی شما منظور خواهد شد.
  • جهت اطلاع از آخرین تغییرات این صفحه را دنبال نمایید.
فایل های پیوست