تکمیل اطلاعات و تایید ایمیل در سامانه نوید - بروزرسانی ۱0 اذر

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۹/۰۵ ۰۹:۰۴ | تعداد بازدید: 1090

بروزرسانی 10 آذر:

در حال حاضر فرم تایید ایمیل موقتا غیر فعال شده امکان ورود مجدد به سامانه بدون تایید ایمیل فراهم شده است.  مشکل تایید ایمیل در حال بررسی می باشد. این صفحه را جهت اطلاع از آخرین تغییرات دنبال نمایید

دانشجویان گرامی در صورتی که پس از ورود به سامانه نوید با فرم تکمیل اطلاعات مواجه می شوید از راهنمای زیر استفاده نمایید:

• با توجه به مشکلات احتمالی هر چه سریعتر نسبت به ورود به سامانه و تکمیل اطلاعات و تایید ایمیل اقدام نمایید در غیر این صورت کلیه عواقب ورود دیرهنگام به سامانه (اتمام تاریخ ارسال تکالیف, ورود دیر هنگام به آزمون و ...) با دانشجو می باشد
  • تایید ایمیل را فقط یک بار انجام دهید و حداقل یک ساعت منتظر دریافت ایمیل بمانید
  • علاوه بر پوشه inbox پوشه spam را بررسی نمایید
  • پس از تایید ایمیل و تغییر رمزعبور برای ورود به سامانه حتما ایمیل و پسورد رو دوباره تا آخر تایپ نموده از ایمیل و پسورد ذخیره شده استفاده ننمایید.
  • در صورتی که با خطای "کد بازیابی رمز عبور قبلا مورد استفاده قرار گرفته است" مواجه می شوید دوباره به ایمیل خود مراجعه نموده کلیه ایمیل هایی که با موضوع تغییر رمز عبور و ... از سامانه نوید یا thums در 2 روز گذشته دریافت نموده اید را پاک کرده روال تایید ایمیل رو دوباره انجام داده منتظردریافت لینک فعالسازی جدید باشید.

در صورت بروز مشکل با ایمیل vaziriana1@thums.ac.ir در ارتباط باشید. حتما شرح مشکل، نام نام خانوادگی شماره دانشجویی و کد ملی قید گردد.