پیام تبریک معاون آموزش، تحقیقات و فناوری علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۱/۳۰ ۰۸:۳۸ | تعداد بازدید: 16

دکتر محمد رضا رضائی منش معاون آموزش، تحقیقات و فناوری در پیامی فرا رسیدن 30 فروردین ماه، سالروز میلاد حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی را به همه تلاشگران عرصه آزمایشگاهی تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است: تلاشگران علوم آزمایشگاهی با تشخیص به موقع عوامل بیماری زا، افتخار مدافعین خطوط اول نبرد با بیماری ها را از آن خود کرده و با فداکاری و گذشت، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای ارزش های والای انقلاب اسلامی و سلامت جامعه گذاشته اند از این رو توجه به نقش و اهمیت دادن به جایگاه فعالان آزمایشگاهی در پیشبرد اهداف نظام سلامت و ارتقای خدمات این حوزه بسیار موثر و اثربخش است.

اينجانب به نوبه خود ضمن قدرداني از زحمات اين عزيزان روز علوم آزمايشگاهي را به اساتيد، كارشناسان و دانشجويان علوم آزمايشگاهي تبريك گفته و اميدوارم اين روز نقطه آغازی برای پیشرفت هر چه بهتر اين رشته در جهت خدمت به  بشریت باشد.