کارگاه توانمندسازی اعضای هیات علمی جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۰/۰۷ ۰۸:۴۷ | تعداد بازدید: 101

به همت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، کارگاه روش تدریس مقدماتی ویژه اعضای هیئت علمی جدیدالورود با حضور دکتر حسین کریمی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

مسئول واحد توانمندسازی اساتید مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در خصوص این کارگاه گفت: در این کارگاه دو روزه اساتید هیئت علمی جدیدالورود دانشگاه  با روش‌های تدریس به صورت عملی آشنا شدند.

دکتر معصومه در ادامه عنوان کرد: شرکت در این کارگاه جهت اعضای هیئت علمی جدیدالورود در جهت توانمندسازی و ارتقای اطلاعات و روش‌های آموزش در راستای آیین توانمندسازی اعضای هیات علمی جدید الورود دانشگاه الزامی بوده است.

وی تصریح کرد: درسال جاری تاکنون واحد توانمندسازی مرکز مطالعات تعداد 26 وبینار و کارگاه جهت تمامی اعضای هیات علمی دانشگاه  برگزار و اقدام به صدور528 گواهی برای شرکنندگان در کارگاه ها نموده است.