درخشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در بیست‌وچهارمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و شانزدهمین جشنوارۀ آموزشی شهید مطهری

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۲:۱۱ | تعداد بازدید: 55

دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و شانزدهمین جشنوارۀ آموزشی شهید مطهری که با حضور وزیر بهداشت، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، روسا و معاونین آموزش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار شد، خوش درخشید.

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این خصوص گفت: شانزدهمین جشنوارۀ آموزششی شهید مطهری و بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی به‌عنوان بزرگترین رویداد سالیانه آموزش پزشکی کشور به مدت دو روز تهران برگزار شد که اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز دستاوردهای مهمی در این رویداد داشتند.

دکتر محمدرضا رضایی‌منش با اشاره به این‌که دو جایزه مهم در این رویداد به دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه رسید، اظهار داشت: تیم دکتر سمانه کاخکی و همکاران موفق به کسب عنوان سوم بخش فرآیند آموزشی شدند و تیم دکتر هاشم حشمتی و همکاران نیز موفق شدند جایزۀ تداوم دانش‌پژوهی را به خود اختصاص دهند.

وی افزود: در بخش ارائۀ مقالات این همایش، مهندس فهمیه عطاریان به ایراد سخنرانی با موضوع طراحی، اجرا و ارزشیابی فرآیند منتورینگ پیش‌عرصه پرداخت و دکتر الناز خرداد نیز پوستری با موضوع مولاژ الکترونیکی نمایش ارتباط شبکه بازویی و عضلات اندام فوقی را ارائه نمود. در بخش ارائۀ پایان‌نامه‌ها نیز دکتر محسن کشاورز به‌عنوان عضو هیئت رئیسۀ بخش داوری پایان‌نامه‌های مقطع کارشناسی ارشد حضور یافت.