در راستای توسعه کارگروه فناوری های نوین آموزشی؛

دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به دستگاه کالبد نما مجهز شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۲۷ ۱۱:۵۰ | تعداد بازدید: 117

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه ، دکتر محسن کشاورز مدیر گروه مطالعات و توسعه آموزش پزشکی علوم پزشکی تربت حیدریه در این خصوص بیان کرد: در راستای توسعه کارگروه فناوری های نوین آموزشی و با حمایت مالی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری  یک عدد دستگاه کالبد نما به ارزش 5 میلیارد ریال خریداری و در مرکز آموزش مجازی دانشگاه مستقر گردید.

وی با بیان اینکه  دستگاه کالبد نما یک میز تشریح مجازی بدن انسان است که می‌تواند به‌طور دقیق بدن انسان را بازسازی کند و عمل تشریح روی آن صورت گیرد، تشریح کرد: دستگاه کالبدنما می‌تواند جسد مجازی را با دقتی معادل 2 دهم میلی‌متر؛ یعنی مشابه کالبد واقعی بدن انسان برش دهد. همچنین در این دستگاه تصاویر سی تی اسکن و ام آر آی بخش های مختلف بدن در کنار تصاویر واقعی برای آموزش و یادگیری قرار گرفته است.

دکتر محسن کشاورز در پایان بیان کرد: این دستگاه به عنوان یک فناوری آموزشی جدید در دنیا، درآموزش­های دروس آناتومی، بافت و تشریح دانشجویان دانشگاه استفاده خواهد گردید.