حضور دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در رقابت علمی اولین مرحله انتخابی چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم‌پزشکی کشور

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۳/۲۴ ۱۳:۵۱ | تعداد بازدید: 31

آزمون غربالگری انفرادی( اولین مرحله ) چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور، پنجشنبه ۱۹ خردادماه ۱۴۰۱ در 6 حیطه استدلال بالینی،‌ تفکر علمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت، فلسفه پزشکی،‌ آموزش پزشکی و کارآفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم  در مشهد مقدس برگزار شد.در این رقابت 15 دانشجوی منتخب علوم پزشکی تربت حیدریه در قالب  پنج حیطه آموزش پزشکی، مدیریت نظام سلامت، کارافرینی، استدلال بالینی و تفکر علمی در علوم پایه به رقابت با سایر دانشجویان پرداختند. این ازمون به شکل الکترونیک و همزمان در سراسر کشور برگزار شد و نتایج آزمون غربالگری ۶ تیرماه ۱۴۰۱ اعلام می گردد و پس از آن ۳۰ تیم راه یافته به مرحله بعدی (کار گروهی) معرفی خواهند شد. دریافت گزارش گروه ها در ۱۵ مردادماه انجام می شود و در نهایت آزمون مرحله دوم کشوری در شهریور ماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.