جلسه مسئولین بسته های طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۷/۱۰ ۱۸:۰۵ | تعداد بازدید: 16

جلسه مسئولان بسته های طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی دانشگاه، در تاریخ 10 مهرماه با حضور ریاست دانشگاه، معاون آموزش، تحقیقات و فناوری و مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه در محل سالن وبینار معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر رضایی منش معاون آموزش، تحقیقات و فناوری به بیان توضیحاتی در خصوص برنامه های آموزش عالی حوزه سلامت و همچنین اهداف، سیاست ها و برنامه های انجام شده در خصوص بسته های طرح تحول و نوآوری در سطح کشور و دانشگاه پرداخت. همچنین حوزه های فعالیت بسته های طرح تحول و نوآوری در آموزش را تشریح نمود و بر اهمیت فعالیت در راستای این حوزه ها و اهداف مورد نظر بسته ها تأکید کرد.

دکتر هاشم حشمتی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و مسئول اجرایی ستاد طرح تحول و نوآوری در آموزش دانشگاه، گزارشی از عملکرد بسته ها، برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های حمایت کننده از بسته ها ارائه نمود. وی به موضوعات نگاه فراتر از معاونت آموزشی و نگاه فرادانشگاهی به بسته ها، لزوم نهادینه سازی اهداف بسته ها در دانشگاه، پژوهش محور نمودن فعالیت های بسته ها وجلب مشارکت گسترده اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان در بسته ها تأکید نمود و به اقدامات صورت گرفته در خصوص ارتقاء تعامل با دانشگاه های کلان منطقه اشاره کرد.

سپس مسئولان بسته های طرح تحول و نوآوری در آموزش، گزارشی اجمالی از فعالیت های انجام شده در زمینه بسته ها و برنامه آتی بسته ها ارائه دادند.

در ادامه دکتر ابراهیمی پور ریاست دانشگاه ضمن قدردانی از تلاش های انجام شده در حوزه بسته های طرح تحول و نوآوری در آموزش، بیان کرد: مسئولان بسته ها در کنار فعالیت مهمی که بعهده دارند باید نگاهشان را از گذشته به آینده تغییر دهند تا بتوان دانشگاه را به جایگاه شایسته خود ارتقا داد.

وی بر اهمیت موضوعات مرجعیت علمی دانشگاه، اعتلای ارزش های اخلاقی و معنوی، پاسخگویی اجتماعی، ارزش آفرینی در بستر همگرایی علوم، حضور عزتمند در عرصه های بین المللی، فرآیندهای پایش، سنجش و ارزشیابی و توسعه منابع، زیر ساخت ها و فرآیندها تأکید کرد.