بیست و چهارمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی برگزار می گردد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۵/۰۲ ۱۳:۰۰ | تعداد بازدید: 19

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛ مطابق دوره‌های گذشته این دوره شامل دو بخش افراد حقیقی و نهادهای حقوقی حوزه علوم پزشکی است. برگزیدگان دسته اول، از بین محققین، محققین جوان و دانشجوها و صاحبان پژوهش‌های برتر و برگزیدگان حقوقی از میان مؤسسات مرتبط با پژوهش شامل دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، نشریات علوم پزشکی، کمیته‌های تحقیقات دانشجویی و مراکز رشد فناوری و همچنین مؤسسات غیردولتی حامی پژوهش معرفی خواهند شد. همچنین پژوهشگران می‌توانند در سه کمیته علوم بالینی و سلامت، کمیته علوم پایه پزشکی و کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری در فراخوان جشنواره شرکت نمایند. لازم به ذکر است ثبت نام داوطلبین در بیست وچهارمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازي از شنبه ۱۳۹۷/۴/۲ آغاز مي گردد و تا پايان وقت اداري روز 30/7/97 ادامه خواهد يافت. فرايند ثبت نام با عضويت در سامانه جشنواره رازي و ارسال آثار بصورت الکترونيکي از آدرسhttp://razifestival.irrazi.research.ac.ir و یا razi.hbi.ir انجام می گردد.