اطلاعیه در خصوص امتحانات پایان نیمسال اول ۱40۱-۱400

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۹/۲۱ ۱۲:۲۴ | تعداد بازدید: 751

دانشجویان گرامی، با عنایت به دستورالعمل وزارت متبوع در خصوص برگزاری حضوری امتحانات پایان نیمسال اول 1401-1400، بازه زمانی کلاس های رفع اشکال آنلاین و امتحانات پایان نیمسال به شرح ذیل می باشد:

ورودی

رفع اشکال آنلاین

امتحانات حضوری

ورودی مهر 1400 (ترم 1)

25 الی 29 دی

2 الی 13 بهمن

سایر ورودی ها

11 الی 15 دی

18 الی 29 دی

با توجه به مصوبات شورای آموزشی دانشگاه مبنی بر برگزاری کلاس رفع اشکال آنلاین به ازای هر 1 واحد درسی، حداقل یک جلسه (درس 1 واحدی حداقل یک جلسه آنلاین رفع اشکال، درس 2 واحدی حداقل دو جلسه آنلاین رفع اشکال و ...)، نماینده دانشجویان با استاد مربوطه جهت برگزاری کلاس های رفع اشکال آنلاین در بازه زمانی پیش رو تا پایان نیمسال یا بازه زمانی قید شده در جدل فوق هماهنگ نمایند. با عنایت به اینکه حضور دانشجویان در فضاهای آموزشی و دانشگاهی از قبیل محل برگزاری امتحانات، خوابگاه دانشجویی، سلف و ... مستلزم ارائه کارت واکسیناسیون علیه کووید-19 (واکسیناسیون کامل با حداقل دو دوز) می باشد، دانشجویانی که تاکنون جهت واکسیناسیون اقدام نکرده اند در اسرع وقت نسبت به دریافت واکسن کووید-19 اقدام نمایند. بدیهی است کلیه عواقب ناشی از عدم ارائه کارت واکسیناسیون از قبیل محرومیت از شرکت در جلسه امتحانات پایان ترم، محرومیت از حضور در خوابگاه های دانشجویی و ... بر عهده دانشجو خواهد بود. اطلاعات تکمیلی در مورد برنامه امتحانی متعاقبا از طریق همین سایت به اطلاع دانشجویان خواهد رسید؛ لذا خواهشمند است از تماس تلفنی یا مراجعه حضوری در این خصوص خودداری نمایید. دانشجویان گرامی می توانند سوالات مربوط به حوزه آموزش یا امور دانشجویی را روز های شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 14 از طریق تماس با کارشناسان مربوطه (جدول ذیل) مطرح نمایند.

با توجه به شرایط متغیر اپیدمی کرونا و لزوم اجرای دستورالعمل های وزرات متبوع، چنانچه دستورالعمل های آتی موجب تغییر در برنامه امتحانات پایان نیمسال گردد، متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

امور آموزشی

دانشکده