قابل توجه دانشجویان ورودی بهمن ۱40۱ - نحوه ورود به سامانه یادگیری الکترونیکی نوید

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۲/۰۹ ۱۰:۱۳ | تعداد بازدید: 79

جهت ورود به سامانه یادگیری الکترونیکی نوید از این لینک یا از لینک های قرارداده شده در صفحه دانشجویان استفاده نمایید.

دقت نمایید فرآیند استفاده از سامانه نوید متعاقبا توسط اساتید دروس به شما اطلاع رسانی خواهد گردید.

پس از ورود به سامانه در صورت انگلیسی بودن صفحه، در بالای صفحه روی دکمه فا کلیک نموده تا صفحه به صفحه فارسی هدایت شده سپس بر روی دکمه ورود کلیک نمایید.

در فرم ورود نام کاربری را با فرمت شماره دانشجویی@email.com وارد نموده و پسورد را ترکیب a و کدملی وارد نمایید

نمونه نام کاربری:

1401311101@email.com

:نمونه پسورد

a0006901000

دانشجویان محترم در اولین فرصت به سامانه مراجعه نموده مطابق راهنما ایمیل و رمز عبور خود را تغییر دهید.

نوید

پس از ورود به بخش پروفایل مراجعه نموده ایمیل شخصی خود را وارد نموده فرم را ذخیره نمایید.

از دکمه تغییر رمز عبور در این فرم برای تغییر رمز عبور خود استفاده نمایید.

دقت نمایید برای ورود دفعه بعد به سامانه باید از ایمیل و پسورد جدید که تعریف کرده اید استفاده نمایید.

در کلیه صفحات در قسمت پایین و راست صفحه، ایکن تقویم که نمایش دهنده رویدادهای جاری شما می باشد نیز قابل مشاهده می باشد.

نوید

جهت مشاهده راهنمای کار با سامانه روی منوی بالا سمت راست کلیک نموده وارد بخش راهنما شوید.

نوید

در صورت مشکل در سامانه در ساعات اداری به واحد فناری اطلاعات در ساختمان آموزش مجازی مراجعه نموده یا با ایمیل vaziriana1@thums.ac.ir یا شماره تماس 05152242043 در تماس باشید.