ثبت اختراع توسط پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۱/۰۱ ۰۷:۵۵ | تعداد بازدید: 175

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از ثبت اختراع ايريگاتور (وسیلۀ شستشوی زخم) داراي درپوش استريلِ متصل با قابليت تغيير زاويه در این دانشگاه خبر داد .

محمد رضا رضائی منش با بیان اینکه این اختراع توسط عضو محترم هیئت  علمی جناب آقای محمد رضا عسکری و دانشجوی محترم جناب آقای حسین بختیاری دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه،  با شماره ثبت اختراع  103214 صورت پذیرفته است افزود : اختراع مورد نظر ايريگاتور داراي درپوش استريل متصل با قابليت تغيير زاويه است كه در زمينه تجهيزات پزشكي مورد استفاده قرار می­گیرد . امروزه جهت شست وشوي زخم از محلول‌هاي شست و شوي استريل استفاده مي‌شود و با توجه به ويژگي‌هاي فيزيكي محلول‌هاي شست وشو، استفاده از آن‌ها به‌صورت مستقيم جهت شست‌وشوي زخم دشوار است؛ بنابراین ضرورت وسيله‌اي براي رساندن مايع به‌صورت مستقيم به زخم احساس می­ شود .

وی افزود : در اختراع حاضر و ابزار طراحي شده، مشكلاتي كه در ايريگاتورهاي فعلي و ست‌هاي سرمِ بريده شده وجود دارد، كاملاً برطرف شده است. اين اختراع، با درپوش متصل به ايريگاتور در هنگامي كه از ايريگاتور استفاده نمي‌شود از ورود و رشد ميكروارگانيسم‌ها به داخل آن جلوگيري می نماید و باعث پیشگیری از انتقال عفونت به زخم و تسريع در بهبودي می شود و همچنین از قابليت‌هاي ديگر اين اختراع، امكان تغيیر زاويه ايريگاتور در جهات مختلف بوده و اين امكان را به كادر درمان مي‌دهد تا در شست و شوي نواحي مختلف زخم به راحتي از آن استفاده كنند.