کسب رتبه اول حیطه مدیریت و رهبری آموزشی

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۳/۱۰ ۱۱:۳۵ | تعداد بازدید: 131

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از انتخاب فرآیند آموزشی عضو هیأت علمی این دانشگاه به‌عنوان فرآیند آموزشی برتر کشوری در بزرگ‌ترین رویداد آموزش پزشکی کشور خبر داد.

دکتر محمدرضا رضائی‌منش با اعلام این خبر گفت: همایش کشوری آموزش پزشکی و جشنوارۀ شهید مطهری بزرگ‌ترین رویداد آموزش پزشکی کشور است که هر ساله همزمان با روز بزرگ‌داشت مقام استاد در اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.

وی بیان داشت: در جشنوارۀ شهید مطهری برترین اساتید کشور، تجارب و نوآوری‌های خود را در حوزۀ آموزش علوم پزشکی به اشتراک می‌گذارند و این جشنواره در دو سطح دانشگاهی و کشوری برگزار می‌شود که ابتدا داوری فرآیندها در سطح دانشگاه‌ها انجام و فرآیندهای برتر دانشگاه‌ها وارد عرصۀ رقابت کشوری می‌شوند و از بین برترین فرآیندهای آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، برترین فرآیندهای کشوری انتخاب می‌شوند.

خوشبختانه در جشنواره امسال فرآیند آموزشی عضو هیأت علمی این دانشگاه جناب آقای دکتر یوسف مهدی پور و همکاران شان  تحت عنوان" دوره پزشکی عمومی به عنوان اولین سیستم اعتباربخشی دوره های آموزشی در کشور" موفق به کسب رتبه اول در حیطه مدیریت و رهبری آموزشی شد.