با شروع فرآیند ثبت‌نام؛

چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کلید خورد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۰/۱۲ ۱۲:۰۹ | تعداد بازدید: 36

مسئول واحد المپیاد و استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از برگزاری چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در 6 حیطه خبر داد.

دکتر داود ایل‌بیگی در تشریح این خبر گفت: چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در سراسر کشور در شش حیطۀ استدلال بالینی، آموزش پزشکی، کار آفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم، مدیریت نظام سلامت، تفکر علمی در علوم پایه و مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت برگزار می‌شود که ثبت‌نام در این المپیاد تا بیستم دی‌ماه ادامه دارد.

وی با بیان این‌که المپیاد یک رقابت علمی و ابزار مناسبی جهت شناسایی، رشد، شکوفایی، ترغیب و تشویق دانشجویان مستعد علمی، جهت دهی به فعالیت های علمی، تقویت روحیه کار گروهی، ایجاد روحیه و نشاط علمی می‌باشد، اظهار داشت: در این دوره المپیاد علمی در هر حیطه یک موضوع مطرح شده است که بر این اساس در حیطه استدلال بالینی شامل دروس اصلی پزشکی (داخلی، کودکان، زنان و جراحی)، در حیطه آموزش پزشکی شامل کلیات آموزش پزشکی، در حیطه کار آفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم شامل مدیریت منابع در کسب‌وکارهای دانش‌بنیان، در حیطه مدیریت نظام سلامت شامل تعارض منافع در نظام سلامت کشور، در حیطه تفکر علمی در علوم پایه شامل ابعاد سلولی مولکولی سلامت روان و در حیطۀ مطالعات میان رشته‌ای علوم انسانی و سلامت شامل تحلیل و نقد پژوهش‌های زیست پزشکی از منظر علوم انسانی سلامت می باشد.

دکتر ایل‌بیگی در خصوص شرایط ثبت‌نام در این المپیاد نیز بیان داشت: همۀ دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری حرفه‌ای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، شاغل به تحصیل و یا دانش ‌آموختگانی که تا تاریخ برگزاری اولین آزمون از مجموعه آزمون‌‌های کشوری المپیاد در هر دوره، کمتر از شش ماه از فارغ‌‌التحصیلی آن‌ها گذشته باشد، می‌‌توانند بدون در نظر گرفتن معدل و سال تحصیل با مراجعه به آدرس اینترنتی  https://webform.thums.ac.ir/node/24 حداکثر تا 20 دی ماه نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.