پیام تسلیت معاون آموزشی دانشگاه در پی درگذشت دکتر مجید حسن زاده

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۸/۰۴ ۱۷:۴۲ | تعداد بازدید: 50

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با صدور پیامی درگذشت عضو هیئت علمی و استاد برجستۀ این دانشگاه زنده‌یاد مجید حسن‌زاده را تسلیت گفت.
در متن پیام دکتر رضایی‌منش آمده است:
آسمانی شدن استاد پرتلاش و برجستۀ دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اتفاق غم‌انگیزی است که به سختی در باور می‌نشیند. زنده‌یاد استاد مجید حسن‌زاده نمونۀ یک انسان عالم، فداکار و متعهد بود که تلاش ماندگارش در خاطر همگان جاودان خواهد بود.
این فقدان جانگداز جامعۀ علمی و دانشگاهی علوم پزشکی تربت حیدریه را سخت داغدار ساخته و آنچه از آن مرد بزرگ برایمان به یادگار مانده سراسر مهر، عشق و اخلاص است.
اینجانب به نمایندگی از کلیۀ اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه این ضایعۀ تلخ را به خانوادۀ گرانقدر آن عزیز تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزدمنان رحمت و مغفرت را برای آن مرحوم مسئلت دارم.