پیام تبریک معاون آموزش، تحقیقات و فناوری به مناسبت روز کارمند

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۶/۰۵ ۱۱:۴۹ | تعداد بازدید: 10

دکترمحمد رضا رضائی منش معاون آموزش، تحقیقات و فناوری در پیامی روز کارمند را تبریک  گفت.

در متن این پیام  آمده است:

چهارم شهریور ماه، سومین روز از هفته دولت و یادآور خاطره شهیدان بزرگوار هفته دولت در سال ۱۳۶۰ به خصوص شهیدان رجایی و باهنر است؛ این روز به پاس یادآوری خدمات، ایثار و ارزش نهادن به تلاش‌ها و زحمات گروه کثیری از جامعه اسلامی روز کارمند نام‌گذاری شده است. این روز فرصت مغتنمی است تا از خدمات و فعالیت‌های تمامی کارمندان صدیق و پرتلاش قدردانی شود.

اینجانب روزکارمند را به همۀ همکاران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک عرض نموده و از آنان که همه همت و تلاششان، گشایش گره‌ های زندگی انسان‌ ها، رفع مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه است، صمیمانه قدردانی می نمایم و توفیق و سلامتی را از درگاه ایزد منان مسألت می‌ نمایم.