در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛

نشست هم اندیشی دانشجویان بین الملل با مسئول اموربین الملل دانشگاه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۹/۰۱ ۱۱:۳۷ | تعداد بازدید: 118

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری، نشست هم اندیشی دانشجویان بین الملل با مسئول اموربین الملل دانشگاه در محل پردیس دانشگاه برگزار شد.

در این نشست دکتر یاسر یوسف پور، مسئول امور بین الملل دانشگاه، ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان و گرامیداشت یاد شهدای مردم مظلوم غزه و فلسطین و محکوم نمودن جنایات رژیم غاصب صهیونیست گفت : امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به منظور ایجاد تعامل با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی داخل و خارج از کشور، فعالیت خود را آغاز نموده و در راستای اهداف متعالی دانشگاه در پیشبرد و توسعه علمی، پژوهشی-فناوری در عرصه‌های بین‌المللی و همچنین پذیرش دانشجوی خارجی، عهده‌دار این مهم است.

وی در ادامه از سامانه های اطلاع رسانی و فضاهای مجازی مرتبط با دانشگاه سخن گفت و خدمات آموزشی، پژوهشی و رفاهی دانشگاه را تشریح کرد.

در ادامه این نشست دانشجویان بین الملل نیز ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه در ایجاد زیرساخت های آموزشی و رفاهی به بیان انتظارات و دغدغه های خود پرداختند.