مراسم بزرگداشت مقام زن و تقدیر از همكاران خانم معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۱/۰۳ ۱۰:۲۳ | تعداد بازدید: 71

به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) و فرا رسیدن روز مادر نشستی صمیمانه با حضور  معاون آموزش، تحقیقات و فناوری، نماینده نهاد مقام معظم رهبری و بانوان همکار  برگزار شد.

دکتر محمد رضا رضائی منش معاون آموزش، تحقیقات و فناوری در این مراسم ضمن خیرمقدم و تبریک روز زن، به بیان ارزش و جایگاه والای بانوان در جامعه و خانواده اشاره نمود. همچنین حجت الاسلام و المسلمین صافدل نماینده نهاد مقام معظم رهبری افزود: مادران مسئولیت سنگینی به دوش دارند، و نقش بسزایی در پرورش و تربیت نسل جدید ایفا می کنند. زن مسؤول سازندگی انسان ها و مربی جامعه است، و سعادت و شقاوت جامعه در گرو تربیت فرزند است، تربیت نیز دارای اصل و روش هایی است. بنابراین بالا بردن سطح آگاهی و علمی مادر در این زمینه امری ضروری است.

در پایان این مراسم از همکاران خانم با اهداء گل و لوح تقدیر، ضمن تبريک و پاسداشت اين روز عزيز،  تقدير بعمل آمد.