مراسم اختتامیه پانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری، هفته آموزش و بزرگداشت مقام استاد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۳/۱۱ ۰۷:۳۶ | تعداد بازدید: 90

با همت مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و دبیر خانه دائمی جشنواره مطهری مراسم اختتامیه پانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و هفته آموزش و بزرگداشت مقام استاد برگزار شد. این مراسم با حضور جناب آقای دکتر ابراهیمی پور ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر رضائی منش معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین صافدل نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اعضای هیأت علمی دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم معاون آموزش، تحقیقات و فناوری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مطهری با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که دست توانای معلم است که آینده  ما را ترسیم می کند بر نقش والای مقام استاد تأکید کردند. ایشان در ادامه افزودند حوزه آموزش یکی از مهم ترین اولویت های دانشگاه است و می تواند بستری برای رشد و توسعه توانمندی های اساتید باشد. همچنین با توجه به چشم انداز های مشخص شده در دانشگاه و امر مهم عدالت تعالی و بهروری در آموزش علوم پزشکی و مرجعیت علمی و ارتقاء کیفیت آموزش، بر نقش محوری اساتید تاکید کردند.
در پایان با اهدای لوح سپاس از فرآیندهای برتر پانزدهمین جشنواره شهید مطهری و اساتید برتر دانشگاه تقدیر به عمل آمد.