برای اولین بار در کلان منطقه ۹ آمایش کشور:

رشتۀ برنامه‌ریزی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه راه‌اندازی شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۱/۱۵ ۰۸:۲۶ | تعداد بازدید: 49

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: برای اولین بار در کلان منطقه 9 آمایش کشور، رشتۀ یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه راه‌اندازي شد.

دکتر محمدرضا رضائی‌منش با اعلام این خبر اظهار داشت: به استناد رای صادره دویست و هشتاد و پنجمین جلسۀ شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با راه‌اندازی رشتۀ کارشناسی ارشد ناپیوسته یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه موافقت گردید.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه توانست در سال‌های اخیر با داشتن زیرساخت­‌های استاندارد و اعضای هیئت علمی متخصص در حوزۀ یادگیری الکترونیکی، رشتۀ کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی را در سند آمایش سرزمین کلان منطقه 9 تصویب نماید و در ادامه با تلاش­‌ها و پیگیری‌های مستمر به‌عنوان اولین رشتۀ مقطع تحصیلات تکمیلی با پذیرش دانشجوی ایرانی در این دانشگاه به تصویب شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی رسید.

دکتر رضائی‌منش خاطرنشان کرد: با تصویب این رشته، دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در نیم سال اول سال تحصیلی 1402-1401 در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته در رشتۀ یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی از طریق سازمان سنجش آموزش پزشکی دانشجو پذیرش خواهد کرد.

گفتنی‌است با تصویب این رشتۀ جدید، داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور براساس ضوابط و شرایط پذیرش می­توانند در این رشته در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه مشغول به تحصیل شوند.