در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛

برگزاری اولین پنل تخصصی پنجمین استارتاپ ویکند سلامت و بهداشت

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۹/۰۷ ۱۱:۴۹ | تعداد بازدید: 150

به همت معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری و مرکز رشد اداره توسعه فناوری سلامت، اولین پنل تخصصی پنجمین دوره استارتاپ ویکند سلامت و بهداشت در پردیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد.

دکتر حسن اژدری زرمهری، سرپرست معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه،ضمن عرض خیر مقدم به اساتید و دانشجویان، گزارشی از استارتاپ ویکند های دوره های قبلی ارائه داد.

وی در ادامه افزود : هدف از برگزاری این رویداد تقویت هوش کارآفرینی از طریق آموزش علمی و عملی افراد مشتاق به راه اندازی کسب و کار شخصی و اجرایی کردن ایده های خود مطابق با اصول علمی کسب و کار می باشد.این رویداد می تواند شروع کننده تحولات بزرگی برای افراد جویای کسب و کار باشد.

دکتر جعفر مسافر، رئیس اداره توسعه فناوری سلامت، بیان کرد : استارتاپ ویکند یک رویداد آموزشی-تجربی با متد بین المللی است که در 3 روز متوالی برگزار می گردد.در این رویداد اعضای هر گروه گرد هم می آیند تا در طی این 3 روز ایده هایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایده ای را اجرا کند و در نهایت مشتاقان کـارآفرینی در حوزه های تخصصی با اشتراک گذاری ایـده هایشـان و تشکیل تیم های تخصصی به راه اندازی مدل های کسب و کـار می پردازند.محور های استارتاپ ویکند این دوره دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه زعفران و تجهیزات پزشکی است.

دکتر مسعود گوهری منش، عضو هیات علمی دانشگاه تربت حیدریه و منتور رویداد، به عنوان سخنران ویژه این دوره استارتاپ بیان کرد : استارتاپ به کسب‌و‌کاری تازه و نوپایی گفته می‌شود که برای برطرف کردن نیاز مشخصی، راه حل های خلاقانه ارائه می‌دهد، این راه حل ها به سرعت آن نیاز را برطرف می‌کند و رشد می‌کند در نتیجه به درآمد می‌رسد.استارتاپ ویکند رویدادی ۵۴ ساعته در آخر هفته می‌باشد که در آن افراد در گروه‌های مختلف ایده‌هایشان را مطرح می‌کنند. در واقع استارت آپ ویکند مکانی برای ارائه ایده‌هاست.وی تاکید کرد که هدف یک استارت اپ، رشد سریع است.
در پایان این نشست، به سوالات و ابهامات اعضای حاضر پاسخ داده شد.