اختتامیه چهارمین جشنواره پروپوزال نویسی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۴/۲۳ ۰۷:۵۰ | تعداد بازدید: 39

اختتامیه چهارمین جشنواره پروپوزال نویسی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در بستر اسکای روم با حضور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی برگزار و برترین های این جشنواره اعلام شد.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی در این جلسه با اشاره به ضرورت و اهمیت جشنواره پروپوزال نویسی در جهت افزایش روحیه ی پژوهشگری در بین دانشجویان تصریح کرد، این جشنواره ضمن ترویج پژوهش در میان دانشجویان ، بستر مناسبی را برای رشد و آماده سازی آنان در زمینه ی تحقیق و پژوهش در مقاطع بالاتر فراهم می آورد.

دکتر فریماه بهشتی در ادامه ضمن اعلامی اسامی نفرات برتر این جشنواره افزود، دانشجویانی که در چهارمین جشنواره ثبت عنوان نموده و موفق به ثبت پروپوزال نشده اند در صورت تکمیل آن تا پایان مرداد ماه مشمول دریافت گواهی شرکت در این جشنواره می شوند و همچنین پنجمین جشنواره پروپوزال نویسی در آبان ماه 1400 برگزار خواهد شد.