نشست هم اندیشی رئیس مرکز امور هیئت علمی و نماینده معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کلان منطقه 9، با اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۲/۱۲ ۱۵:۲۳ | تعداد بازدید: 37

نشست هم اندیشی رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با رئیس ، معاونین ، روسای دانشکده ها ، مدیران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد .

دکتر حسین ابراهیمی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اشاره به برنامه محوری این دانشگاه خاطر نشان کرد :برنامه ریزی های دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در راستای برنامه های بالادستی ، سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت ، سند آمایش و بسته های تحول آموزش صورت پذیرفته است و تمرکز این دانشگاه به توسعه حوزه های آموزشی معطوف می باشد .

دکتر محمد رضا رضائی منش معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ابراز داشت : دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با تهیه ی سند توسعه آموزشی، چشم انداز توسعه آموزشی این دانشگاه را با شفافیت ارائه نموده است و اهتمام بر آن است که در جهت عملیاتی شدن این سند مشکلات و موانع از جمله جذب اعضای هیئت علمی متقضی، برطرف و فرآیند آن با روند مناسب طی شود .

در ادامه ی این جلسه دکتر سید علی حسینی مدیر مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور با روسای دانشکده ها ، مدیران و اعضاء هیئت علمی به تبادل نظر و بررسی چالش های پیش رو پرداختند .