متخصصین بهداشت در امر سلامت تحقق بخش پیام پیشگیری مقدم بر درمان در همه گیری بیماری کرونا

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۲/۰۴ ۱۴:۰۶ | تعداد بازدید: 57

همزمان با روز جهانی بهداشت و هفته سلامت با حضور معاون آموزش تحقیقات و فناوری ، معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر رسانه متخصصین بهداشت ایران، رئیس دانشکده بهداشت و سایر کارشناسان همایش مجازی و با شرکت نزدیک به 100 دانشجو برگزار شد.

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری ضمن تبریک روز بهداشت عمومی و هفته سلامت به اساتید و دانشجویان دانشکده بهداشت بیان کردند: نقش متخصصین بهداشت، بویژه متخصصان بهداشت عمومی  در امر سلامت و تحقق پیام پیشگیری مقدم بر درمان در همه گیری بیماری کرونا غیر قابل انکار است.

دکتر محمد رضا رضائی منش اظهار داشت: همه ساله در گرامیداشت روز جهانی بهداشت، با انتخاب شعاری مرتبط با مسائل مهم حوزه سلامت در جهان، تلاش شده است تا تمرکز جهانیان را بر روی جنبه‌های مهم و مختلف بهداشت جهانی جلب کنند که امسال این تمرکز بر کووید-۱۹ و تلاش مدافعان سلامت در مقابله با این بیماری قرار گرفته است.

وی  ضمن تبریک روز جهانی بهداشت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت، از تلاش‌های ایثارگرانه همه پرسنل حوزه سلامت و برگزار کنندگان این مراسم قدرانی نمود.