اعلام آمادگی اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در مقابله با بحران کرونا

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۰۴ ۱۶:۰۲ | تعداد بازدید: 51

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از اعلام آمادگی همکاری داوطلبانه ی اعضای هیات علمی این دانشگاه در مقابله با بحران کرونا خبر داد .
دکتر محمد رضا رضائی منش گفت : در پی شیوع ویروس کرونا اعضای هیات علمی دانشکده های پرستاری و مامایی ، بهداشت و پیراپزشکی با اعلام آمادگی در زمینه های تزریق واکسن ، آموزش های قبل و بعد از تزریق واکسن ، تهیه ی مطالب آموزشی در زمینه ی آگاهی بخشی به عموم مردم و فالوآپ تلفنی بیماران ترخیص شده به همیاری مدافعان سلامت شتافتند.
وی افزود: آموزش های بروز و تحقیقات مستمر نقش بسیار مهمی در کنترل اپیدمی دارد و در این راستا اعضای هیات علمی این دانشگاه با شناخت چالش های موجود، تولید شواهد و مطالب علمی و آموزشی گامی مهم برای مواجهه و مقابله با پاندمی کرونا برداشته اند.
دکتر رضائی منش خاطر نشان کرد:  با توجه به افزایش قابل توجه بیماران کرونا بهره گیری از تمام ظرفیت های موجود برای مقابله امری بدیهی است و همچنین عزم همه جانبه و همکاری های مضاعف بین بخشی و عموم مردم نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است.