معرفی مدیریت تحقیقات و فناوری

آخرین بروزرسانی: ۱۴۰۰/۰۳/۲۵ ۱۷:۱۵| تعداد بازدید: 19

تاریخچه:

دانشکده پرستاری و مامایی در سال 1372 به عنوان یک دانشکده اقماری با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی پرستاری و کاردانی مامایی تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاسیس شد. این دانشکده در تاریخ 1387/12/12 به دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ارتقاء یافته و از دانشگاه علوم پزشکی مشهد منفک گردید. دانشکده علوم پزشکی تربت حیدریه در تاریخ 1392/4/18با رای شورای گسترش وزارت بهداشت و درمان  آموزش پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ارتقا یافت. معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه در راستای توسعه ی کمی و کیفی فعالیت های آموزشی و پژوهشی هم سو با سیاست های سلامت کشور فعالیت می نماید. در حال حاضر مدیریت تحقیقات و فناوری دانشگاه زیر نظر این معاونت فعال بوده و با دارا بودن کارشناسان تخصصی در  حوزه های مختلف، انجام وظیفه می نماید.

اهداف و چشم انداز :

1. ایجاد شبکه های ارتباط پژوهشی با داخل و خارج از کشور
  2. توسعه ی کمی و کیفی تحقیقات در حوزه های مرتبط با سلامت
  3. فعال سازی فعالیت های پژوهشی در عرصه بین الملل
  4. افزایش تعداد مراکز تحقیقاتی دانشگاه و قطعی نمودن مراکز مصوب
  5. توسعه مجلات تخصصی و حرکت در جهت ارتقای شاخص اعتبار مجلات
  6. ایجاد سازوکار ارزیابی عملکرد و رتبه بندی پژوهشی اعضای هیأت علمی
  7. ایجاد سازوکار ارزیابی عملکرد و رتبه بندی پژوهشی گروه ها و دانشکده ها
  8. رصد عملکرد پژوهشی دانشگاه و ایجاد ساز و کار مقایسه پژوهشی دانشگاه با دانشگاه های منطقه
  9. هدفمند سازی فرآیندهای  پژوهشی  و ترغیب پژوهشگران برای حرکت در یک حوزه مشخص
  10. بهینه سازی مدیریت منابع مالی از روش های مختلف