کسب رتبه دوم مسابقه بین المللی مهارت های بالینی(Interprofessional Clinical Skills Competitio) توسط دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۴/۰۲ ۲۰:۰۷ | تعداد بازدید: 98

سید محمد اسحاق زاده دانشجوی کارشناسی ناپیوسته فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در رقابت بین المللی مهارت های بالینی( Interprofessional Clinical Skills Competition) تحت عنوان BRAINFUSE که به صورت بین رشته ای و با همکاری مشترک فدراسیون بین المللی دانشجویان داروسازی( IPSF) و فدراسیون بین‌المللی انجمن‌های دانشجویان پزشکی( IFMSA) در قالب گروه‌های ۵ نفره برگزار شد توانست رتبه دوم این مسابقه را کسب نماید.

در این رقابت که ۱۱۲۳  دانشجو از ۶۶ کشور و ۱۷ رشته و تخصص ثبت نام کرده بودند، ۳۰۰ نفر انتخاب شدند و از این تعداد ۵۰ گروه ۵ نفره جهت رقابت با یکدیگر  تشکیل شد.

اسحاق زاده به همراه دانشجویان رشته های پزشکی و داروسازی از کشور فیلیپین و کنیا در قالب یک تیم ۵ نفره، توانست با راه یابی به جمع ۱۰ تیم برتر فینالیست شود و در مسابقه فینال که به صورت مجازی برگزار شد پس ار ارزیابی تیم داوری رتبه دوم را به خود اختصاص دادند.

شایان به ذکر استBRAINFUSE یک رقابت آنلاین مبتنی بر تیم است که توسط IPSF و IFMSA برگزار می شود. در این رویداد به یک تیم 5 نفری ، پرونده بالینی داده می شود که با نشان دادن مهارت های آنها در ارزیابی اطلاعات بیمار و درمان فعلی ، شناسایی و اولویت بندی مشکلات ، مشخص کردن اهداف درمانی و توصیه به درمان و پیگیری برنامه ی مراقبتی بیمار  بایکدیگر رقابت و ارزیابی می شوند.