به همت کارگروه هنر و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛

کارگاه عملی طراحی و پیاده سازی اپلیکیشن برگزار شد.

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۰۸ ۱۳:۳۷ | تعداد بازدید: 33

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه، کارگاه عملی طراحی و پیاده سازی اپلیکیشن ویژه دانشجویان،کارمندان و اعضای هیات علمی با تدریس محمد کمالی روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه  درمحل سایت مرکزی دانشجویان برگزارشد.

دکتر معصومه عبدالهی دبیر کارگروه هنر و سلامت دانشگاه در این خصوص عنوان کرد: با توجه به  رسالت کارگروه و  برگزاری مسابقه بزرگ طراحی و ساخت نرم افزار های سلامت در سطح شهرستان با محوریت تحرک وغذای سالم و به منظور آمادگی و آموزش در خصوص چگونگی  طراحی و پیاده سازی نرم افزار این کارگاه برگزارگردید.

دکتر عبدالهی همچنین تصریح کرد: دانشجویان باید خودشان توانایی استفاده از ابزار و فناوریهای روز برای انتقال دانش فردی و یافته ها حاصل از پروژه های تحقیقاتی در قالب تولید محتوا به صورت اپلیکیشن را داشته باشند که این کارگاه توانست به این مهم تحقق بخشد.

درپایان گفتنی است ؛این کارگاه به آموزش اپلیکیشن موبایل Jo App پرداخته و برای ساخت اپلیکیشنها در حوزه بهداشت و سلامت آموزشهای لازم ارائه گردید.