چاپ مقاله توسط عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در مجله JAMA Cardiology

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۵/۰۵ ۱۰:۳۰ | تعداد بازدید: 85

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه، میلاد نظر زاده عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه با همکاری محققین دانشگاه آکسفورد انگلستان موفق به چاپ مقاله‌ای با عنوان”فشارخون سیستولیک و خطر بیماری دریچه­ های قلب: یک مطالعه تصادفی مندلی "در مجله JAMA Cardiology  شده است که  این مجله با ضریب تأثیر 11/86یکی از معتبرترین مجلات این انتشارات به شمار می‌رود.

میلاد نظر زاده در خصوص اهمیت این موضوع بیان کرد :امروزه بیماری‌های دریچه قلب وابسته به سن جایگزین بیماری‌های دریچه قلب ناشی از روماتیسم شده است و با توجه به اینکه درمان این بیماری منجر به ترمیم و یا تعویض دریچه‌های قلب می‌شود و هزینه زیادی و بازدهی کمی به دنبال دارد. عوامل خطر قابل‌تغییر بر روی بیماری دریچه‌های اصلی قلبی عمدتاً ناشناخته باقی می‌مانند، لذا جهت بهبود رویکردهای درمان و پیشگیری، شناسایی فاکتور های قابل‌تغییر برای این‌گونه بیماری‌ها ضروری است.

وی تصریح کرد : علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، به آدرس سایت زیر مراجعه نمایید:  https://jamanetwork.com/journals/jamacardiology/article-abstract/2737872

برچسب های خبر