پیام تبریک معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت روز ملی مهندسی

کد مطلب: ۷۸۶ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۰۵ ۰۷:۲۸ | تعداد بازدید: 16

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی، به مناسبت 5 اسفند ماه روز مهندس، دکتر حسن اژدری زرمهری طی پیامی این روز را به تمامی مهندسان ایران اسلامی  و به ویژه مهندسین خدوم دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک گفت.
متن پیام معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه به شرح زیر است:

مهندس در اندیشه و تاریخ ارزنده ایران اسلامی یادآور و تداعی کننده ابتکار، نواوری و خلاقیت است که زمینه‌ساز رشد و محرک موتور پیشرفت کشور خواهد بود.

پویایی جامعه مرهون تلاش‌های بی وقفه مهندسانی است که با بهره گیری از دانش فنی چرخهای اقتصادی کشور را به حرکت در آورده و ضامن بقاء و توسعه پایدار کشور می‌باشند.
تقارن پنجم اسفندماه سالروز ولادت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس، تلاقی ارزشمندی از اندیشه مهندسی ایران گذشته و سرمشق قراردادن تلاش‌های آن دوران برای جوانان جویای علم امروز کشوراست که در جهت تجلیل از مهندسان به عنوان پیشگامان عرصه سازندگی و بازگو کننده رسالت این قشر فرهیخته در مسیر پیشرفت، توسعه و آبادانی این مرز و بوم نامگذاری گردیده است.
اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره 1400 شهید مهندس، پنجم اسفندماه روز ملی مهندسی را به مهندسان خدوم و فرهیخته ایران عزیز بخصوص مهندسین گرامی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک عرض می نماید، توفیق آحاد مختلف مهندسان را در پیشرفت و تعالی ایران اسلامی از درگاه خداوند منّان مسئلت دارم وامید است با تلاش همه جانبه بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌های این قشر مهم و تاثیرگزار به فرمایشات و مطالبات به حق رهبر معظم انقلاب اسلامی جامعه عمل بپوشانیم.

برچسب های خبر