پیام تبریک معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت روز دانشجو

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۹/۱۵ ۱۰:۰۱ | تعداد بازدید: 42

دکترحسن اژدری زرمهری معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه طی پیامی 16 آذرماه روز دانشجو و سالگرد حماسه استکبارستیزی دانشجویان عدالت‌خواه را به جامعه علمی و دانشگاهی و به‌خصوص دانشجویان عزیز تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

۱۶ آذرماه نماد آزادگی، وارستگی، نماد حق‌طلبی و آزادیخواهی دانشجويان در برابر سایه شوم ظلم، اختناق و استبداد است.

این واقعه‌ای مهم، نقش ممتازی در پیشتازی و پیشگامی جامعه دانشگاهی ما در مسیر بلند ملت شریف ایران اسلامی برای تحقق استقلال، آزادی و جمهوریت نظام داشته است که دانشجویان گران‌قدر ایران اسلامی؛ به‌مثابه وجدان بیدار، خردمند، پرسشگر و سرشار از ایمان به شمار می‌روند و به‌عنوان مغز متفکر جامعه می‌توانند جامعه را به مسیر پیشرفت و تعالی رهنمون سازند و تلاش و کوشش شما دانشجویان در عرصه علم و دانش تنها راهکار توسعه و پیشرفت دانشگاه و کشور اسلامی ماست.

اینجانب ضمن ادای احترام به پیشگاه شهدای دانشجو و آرزوی دستیابی جنبش دانشجویی به اهداف انقلابی، عدالت‌طلبانه و ضد استکباری خود، شانزدهم آذرماه را به شما دانشجویان آینده‌ساز میهن، اساتید و دانشگاهیان به‌ویژه دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و موفقیت همه شما دانشجویان تلاشگر و مؤمن را از خداوند متعال خواهانم.

برچسب های خبر