پیام تبریک معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی 99-98 و آغاز هفته دفاع مقدس

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۷/۰۱ ۱۷:۲۱ | تعداد بازدید: 44

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه ، دکتر حسن اژدری زرمهری در آستانه بهار علم ودانش وشروع فصلی دیگر از علم آموزی وپویایی وپژوهشگری، آغاز سال جدید تحصیلی را به همۀ دانشگاهیان عزیز، اعضای محترم هیئت‌علمی، کارکنان خدوم و شریف و دانشجویان گرامی، بویژه دانشجویان جدیدالورود تبریک گفت.

در متن پیام معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه آمده است:

بار دیگر فصل روشن مهر از راه می رسد و صحیفه نورانی معرفت با سرانگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان علم و کمال ورق میخورد و دوازه های آسمانی بینش و دانایی به روی صدها هزار دانش پژوه آغوش می گشایند.

مقارن شدن شروع سال تحصیلی با هفته شکوهمند « دفاع مقدس» تقارنی نیکوست که فضای دانشگاه را به یاد و خاطره ی شهیدان، متبرک ساخته و پاسداری از حرمت خون شهیدان را در « سنگر دانشگاه » یادآور عصاره های پاک انقلاب می نماید. و ما نیز با گرامیداشت هفته دفاع مقدس با آرمانهای امام راحل (ره) و شهدا تجدید میثاق نموده و همواره پیروی از منویات  رهبر انقلاب را سر لوحه زندگی خود قرار می دهیم تا بتوانیم تحولی بنیادین در حوزه تعلیم و تربیت ایجاد نموده و آرمانهای بلند انقلاب اسلامی در قالب دانشگاه محقق سازیم.

دانشگاه نیز به عنوان نهادی اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی و همچنین کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه محسوب شده و در این راستا بر یکایک اعضای جامعه دانشگاهی فرض است که با ایجاد فضایی همراه با نشاط، در مسیر جامعه دانش‌بنیان و هم راستا با رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در محیط دانشگاه تلاش نمایند.

اینجانب شروع دلنشین درس و دانشگاه را به دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریک عرض نموده و برای همگان، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، تواًم با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

برچسب های خبر