پیام تبریک معاون آموزش، تحقیقات و فناوری به مناسبت روز کارمند

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۰۴ ۱۶:۰۰ | تعداد بازدید: 52

دکترمحمد رضا رضائی منش معاون آموزش، تحقیقات و فناوری در پیامی روز کارمند را به این قشر خدوم و متعهد تبریک و تهنیت گفت.

در متن این پیام آمده است:
فرارسیدن هفته دولت که مقارن با گرامیداشت ایام شهادت دولتمردان عمل و اندیشه‌های روشن، شهیدان رجائی و باهنر است، یادآور حماسه آفرینی مردانی است که خدمت به خلق را سرلوحه کار خود قرار داده و برگ زرین دیگری در زمینه ی خدمت رسانی بی‌منت و خالصانه به مردم افزوده‌اند.
چهارم شهریور ماه «روز کارمند»، یادآور ارزش نهادن به رسالت جامعه ی پرتلاشی است که هدفشان تحقق بخشیدن به آرمان های بزرگ این مرز و بوم است و دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه پیشرفت و توسعه ی خود را قطعا مرهون تلاش ها و مجاهدت های خالصانه ی کارکنان همدل و همراه در خدمت رسانی بی منت و صادقانه می داند.
اینجانب روزکارمند را به همۀ همکاران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک عرض نموده و از آنان که با تعهد و خلوص نیّت در مسیر اعتلای آموزش گام برمی‌دارند، صمیمانه قدردانی می نمایم و توفیق روز افزون، سلامتی و سعادت از درگاه پروردگار متعال مسئلت می‌نمایم.