پیام تبریک معاون آموزش، تحقیقات و فناوری به مناسبت روز پزشک

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۰۱ ۰۷:۱۴ | تعداد بازدید: 24

دکترمحمد رضا رضائی منش معاون آموزش، تحقیقات و فناوری در پیامی روز پزشک را به جامعه ی پزشکی تبریک و تهنیت گفت.
در متن این پیام آمده است:
روز پزشک که مصادف است یا زاد روز حکیم والامقام ابوعلی سینا، فرصتی است بس مغتنم تا از زحمات بی شائبه تلاشگران جامعه ی پزشکی که با تعهد و اخلاص در راستای بهبود سلامت جامعه گام بر می دارند ، تقدیر و تشکر به عمل آید.
پزشکان در کشورمان در راستای ارتقا سلامت جامعه و نجات جان انسان ها همواره تلاش می نمایند و در طول تاریخ و هنگامی که مردم به حضور و مجاهدت آنان بیش از پیش نیاز داشته است،  با دل و جان قدم در عرصه ی خدمت نهاده و مسئولانه تا آخر ایستادگی کرده اند.
امسال در حالی روز پزشک را به این عزیزان تبریک عرض می کنیم که از همان روز های ابتدایی شیوع ویروس کرونا شاهد حضور پر رنگ و فداکارانه این افتخار آفرینان در خط مقدم مقابله با این ویروس بوده ایم و ایثار و مجاهدت‌های آنان در کنار سایر کادر درمانی برگ زرینی است که در تاریخ به یادگارخواهد ماند.
در این روز فرصت را براي تقدير از تلاش هاي اين قشر خدوم، مغتنم شمرده و از درگاه خداوند متعال موفقيت و سلامتي جامعه ی پزشکی را مسئلت مي نمايم.