پیام تبریک معاون آموزش،تحقیقات و فناوری دانشگاه به مناسبت روز بزرگداشت مقام استاد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۲/۱۱ ۱۶:۰۷ | تعداد بازدید: 81

دکتر حسن اژدری زرمهری طی پیامی روز «معلم و استاد» و «سالروز شهادت علامه شهید مرتضی مطهری (ره)» را به جامعه دانشگاهی و اساتید فرهیخته دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه،دکتر حسن اژدری در این خصوص بیان کرد:

۱۲ اردیبهشت در تقویم علمی و آموزشی کشورمان روزی ویژه و قابل توجه است، زیرا این روز به نام یکی از اصلی‌ترین فعالان و کنشگران بخش علم و آموزش یعنی «معلم و استاد» و «سالروز شهادت علامه شهید مرتضی مطهری (ره)»  نامگذاری شده است.

بدون تردید  اساتید به عنوان متولیان اصلی آموزش و تعلیم در کشور، نقش اساسی در پیشرفت این بخش مهم و سرنوشت‌ساز دارند و باید مورد توجه ویژه باشند.

وی در خصوص ویژگی های بارز استاد شهید مطهری(ره) بیان کرد: استاد علامه شهید مرتضی مطهری (ره)، عالمی باتقوا، دانشمندی فرزانه و فیلسوفی عالی‌مقام بود که با همت بلند و اراده پولادین، عمر شریف و گهربار خود را وقف تعلیم و تعلم در راه اهداف مقدس اسلام کرد و با حکمت مطهر و اندیشه تابناک متأسی از قرآن کریم، اسلام ناب محمدی (ص) و ائمه هدی (ع) خدمات شایانی به اسلام و انقلاب اسلامی نمود.

همچنین افزود: امسال «روز بزرگداشت مقام استاد» در کشورمان رنگ و بویی دیگر دارد که این رنگ و بو حاصل فداکاری و از خودگذشتگی معلمان و اساتیدی بود که اراده کردند در دوران تعطیلی مدارس و دانشگاه ها بر اثر همه‌گیری بیماری کرونا، تعلیم و آموزش در کشور تعطیل نشود و در این مسیر این قشر مسئول و توانمند کشورمان صحنه‌هایی زیبا آفریدند که این تصاویر زیبا و چشم‌نواز برای همیشه در یاد و خاطره ملت قدرشناس ایران عزیز جاودانه شده است.

برای بسیاری از اساتید، تدریس فرصتی است تا تجاربی که طی سال‌ها اندوخته‌اند به دانشجویان و نسل جدید منتقل کنند و آنها را گامی به پیش ببرند.

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه از استاد به عنوان یکی از مهمترین مؤلفه‌های فرآیند آموزش نام برد و افزود: نقش استاد در یادگیری فراگیران بسیار با اهمیت و محوری است و در این میان یکی از مهمترین ارکان نظام آموزشی فراگیران و دانشجویان هستند.

دکتر اژدری زرمهری در ادامه افزود: اساتید باید ضمن انتقال دانش به دانشجویان، در آنان برای ارتقای سطح علمی و تحقیقاتی و پژوهشی، انگیزه لازم را ایجاد کنند. اساتید دانشگاه وظیفه دارند که با ایجاد انگیزه مناسب در دانشجویان آنان را در مسیر توجه به نیازهای واقعی جامعه و انجام پژوهش و تحقیقات کاربردی، هدایت کرده و با استفاده از تحرک و شادابی و پویای نسل جوان، در راه ارائه راه‌حل‌های تأثیرگذار علمی با بهره گیری از خلاقیت و نوآوری، گام بردارند.

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهید علامه مرتضی مطهری ، روز «استاد و معلم» را به اساتید فرهیخته دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک و تهنیت گفت و یادآور شد: رسالت خطیر پرورش نسلی پویا، خودباور، خلاق، متفکر، متعهد و متخصص تنها با قدم نهادن در مسیر اسلام ناب محمدی (ص) و در سایه پیروی از منویات راه‌گشای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) محقق خواهد شد.