پیام تبریک رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۳۰ ۰۸:۳۴ | تعداد بازدید: 23

دکتر معصومه غلامی طی پیامی فرا رسیدن 30فروردین ماه،بزرگداشت حکیم سید اسماعیل جرجانی و روز  علوم آزمایشگاهی رابه دانشجویان عزیز  و تمامی اعضای  خانواده  بزرگ  علوم پزشکی بالاخص همکاران دلسوز حوزه آزمایشگاههای دانشگاه  تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه ؛ متن پیام رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به شرح ذیل می باشد:

ماه سالروز میلاد حکیم سید اسماعیل جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی فرصت مغتنمی است تا از جامعه فرهیخته و تلاشگر علوم آزمایشگاهی که با تشخیص به موقع عوامل بیماری زا، افتخار مدافعین خطوط اول نبرد با بیماری ها را از آن خود نموده و با فداکاری و گذشت، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای ارزش های والای انقلاب اسلامی و سلامت جامعه گذاشته اند. قدردانی شود.

اینجانب بدینوسیله 30ام فروردین ماه را به تمامی دانشجویان و همکاران دلسوز عرصه علوم آزمایشگاهی تبریک عرض نموده و برای شما تلاشگران گرانقدر این عرصه از درگاه خداوند متعال سلامتی و توفیق روزافزون مسئلت می نمایم.

برچسب های خبر