پیام تبریک رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۱/۳۰ ۰۷:۳۳ | تعداد بازدید: 50

دکتر نواری رئیس دانشکده پیراپزشکی در پیامی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه پر فیض و برکت رمضان، روز علوم آزمایشگاهی را به فعالان این عرصه تبریک و تهنیت گفت. در متن این پیام آمده است :

روز علوم آزمایشگاهی که مصادف با زاد روز حکیم والامقام «سیّد اسماعیل جرجانی» می‌باشد، فرصتی است بس مغتنم تا از زحمات بی شائبه تلاشگران عرصه ی علوم آزمایشگاهی که با دل و جان در راستای خدمت رسانی به مردم تلاش می کنند، تقدیر و تشکر به عمل آید.

فعالان عرصه ی  علوم آزمایشگاهی افتخار آفرینان عرصه سلامت بوده اند و لحظه ای دست از تلاش برنداشته و می کوشند تا با تشخیص به موقع، سهم چشمگیری در صحت و سلامت جامعه بشری داشته باشند .

امسال در حالی روز علوم آزمایشگاهی را به این عزیزان تبریک عرض می کنیم که این افتخار آفرینان عرصه سلامت از  ابتدای شیوع بیماری کرونا در خط مقدم شناسایی و مقابله با این ویروس قرار داشتند و ایثار و جهاد در تشخیص بیماری و مجاهدت‌های آنان در کنار سایر کادر درمانی برای همیشه به یادگارخواهد ماند.

در این روز فرصت را براي تقدير از تلاش هاي اين قشر خدوم، مغتنم شمرده و از درگاه خداوند متعال موفقيت وسلامتي جامعه آزمايشگاهي را مسئلت مي نمايم.

برچسب های خبر