پذیرش دانشجوی دکتری پژوهشی‌ فیزیولوژی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

کد مطلب: ۸۱۴ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۲۱ ۱۳:۲۳ | تعداد بازدید: 84

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه ، به استناد "قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه­ها و مراکز آموزش عالی کشور"مصوب 18/12/1394 مجلس شورای اسلامی با پذیرش دانشجوی دکتری پژوهشی برای مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  موافقت به عمل آمد.
دکتر حسن اژدری زرمهری معاون آموزشی پژوهشی و رئیس مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این خصوص بیان کرد : اساتید راهنما، رشته­ ها و ظرفیت پذیرش دانشجو مصوب کمیته منتخب دکتری پژوهشی جهت ثبت نام متقاضیان آزمون دکتری پژوهشی اعلام شد که با علوم پزشکی تربت حیدریه برای پذیرش دانشجو در مقطع دکتری پژوهشی مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه موافقت بعمل آمد.

دکتر اژدری زرمهری در ادامه افزود: داوطلبان در رشته مورد تأیید اعلام شده، امکان شرکت در آزمون  متمرکز دکتری پژوهشی سال تحصیلی 99-98 را خواهند داشت.