مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه:

نزدیک به ۱000 دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تحصیل می کنند

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۷/۰۸ ۱۴:۰۷ | تعداد بازدید: 165

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه، مهندس حسین نجفی صالح از رشد 3 برابری پذیرش دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  و تحصیل 960 دانشجو در این دانشگاه خبر داد.

مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تشریح کرد: طبق آمار سازمان سنجش کشور در سال تحصیلی 99-۹8 تعداد 337 دانشجو در 10 رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه پذیرفته شدند که از نظر تعداد نسبت به سال تحصیلی 98-97 از رشد حدود 3 برابری برخوردار بوده است. از نظر تنوع جغرافیایی نیز امسال از نواحی مختلف کشور در این دانشگاه پذیرفته شدند که نشان از استقبال دانشجویان از این شهرستان است.

وی در خصوص روند ثبت نام دانشجویان جدیدالورود عنوان کرد: ثبت نام غیر حضوری پذیرفته شدگان در روزهای 31-27 شهریور ماه و ثبت نام حضوری به مدت سه روز در تاریخ یکم، دوم و سوم مهرماه در دانشگاه انجام شد. همچنین امسال دانشگاه پذیرش دانشجو در رشته کارشناسی پیوسته مهندسی بهداشت محیط  نیز برای اولین بار صورت گرفت.

برچسب های خبر