نخستین سمینار سراسری آشنایی با دانش پژوهی آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۴/۲۷ ۱۰:۲۲ | تعداد بازدید: 48

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه؛ «نخستین سمینار سراسری آشنایی با دانش ­پژوهی آموزشی در آیینه آیین­ نامه ارتقای اعضای هیأت ­علمی دانشگاه­های علوم پزشکی» در روز سه­شنبه مورخ 25/4/1398، از ساعت 13- 8 از طرف مرکز مطالعات و توسعه آموزشی پزشکی وزارت به صورت وبینار برای کلیه مراکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی کشور برگزار می­گردد. این کارگاه از مجموعه کارگاه های آموزشی توانمند سازی اعضای هیئت علمی می باشد.

دکتر محسن کشاورز در  مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه در  این خصوص بیان کرد:يكي از مفاهيمي كه در دو دهه اخير وارد عرصه هاي دانشگاهي شده، مفهوم دانش پژوهي(Scholarship) و بويژه، دانش پژوهي آموزشي است. با گنجاندن اين مفهوم در ماده يك آيين نامه ارتقاي مرتبه اعضاي هيات علمي و در نظر گرفتن آن به عنوان يكي از اجزاي ضروري براي پيشرفت و ارتقاي آكادميك، توجه به اين مساله وارد مرحله جديدي شده است.

در این کارگاه اعضای هیئت علمی با مفاهیم دانش پژوهی آموزشی و معیار های شش گانه گلاسیک آشنا شدند.

شایان به ذکر است دکتر شهرام یزدانی، دکتر حسینی و دکتر طاهره چنگیز از مدرسین این کارگاه بودند.