دبیر کارگروه علوم تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

نا آگاهی تغذیه ای منجر به سوء تغذیه میشود

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۳۱ ۰۹:۲۶ | تعداد بازدید: 28

فریبا مهاجر، دبیرکارگروه علوم تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با بیان این موضوع که نا آگاهی تغذیه ای منجر به سوء تغذیه میشود، گفت : رشد و سلامت بدن با تغذیه سالم ارتباط مستقیم دارد. تغذیه نه تنها بر رشد جسمی و ظاهر انسان تأثیر می گذارد، بلکه بر نحوه احساس و برداشت ما از محیط، خلق و خو و رفتار ما نیز موثر است. اهمیت وجود برخی مواد مغذی برای بدن به ویژه ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئینها، آن اندازه ضروری است که در تغذیه و سلامت سلولهای مغز دخالت دارند و بر این اساس می توان با استفاده از تغذیه مناسب، از بروز برخی اختلالات عصبی و روانی انسان، پیشگیری کرد.

وی با تاکید بر این مضوع که گروه وسیعی از مردم جهان نیز با وجود آن که به غذای نسبتاً کافی دسترسی دارند به دلیل ناآگاهی تغذیه ای، به نوعی گرفتار سوء تغذیه هستند،افزود :تغذیه متعادل به رژیم غذایی گفته می شود که کلیه نیازهای فرد به مواد مغذی را در شرایط مختلف فیزیولوژیکی تأمین کند.

فریبا مهاجر ادامه داد : رژیم غذایی  بایستی حاوی مواد غذایی متنوع از تمامی گروه های غذایی از جمله : گروه نان و غلات، گروه سبزی ها، گروه میوه ها،گروه شیر و فرآورده های کم چرب آن، گروه گوشت و تخم مرغ و گروه حبوبات و مغزها .

دبیر کارگروه علوم تغذیه و امنیت غذایی در پایان خاطر نشان شد : برای همه افراد جامعه با در نظر گرفتن تفاوت های فردی مانند سن، جنس، مراحل رشد، بلوغ، دوران بارداری و شیردهی که با تغییرات فیزیولوژیک همراه می باشد باید یک رژیم غذایی متناسب در نظر گرفته شود.