دبیر بورد نانو فناوری پزشکی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد:

نانو فناوری پزشکی صرفا یک رشته نیست یک صنعت بزرگ است

کد مطلب: ۷۷۹ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۱/۲۹ ۱۲:۱۱ | تعداد بازدید: 30

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه،هیئت بورد نانو فناوری پزشکی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از امکانات وتجهیزات آموزشی پژوهشی و آزمایشگاهی و زیرساخت های دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  در خصوص گسترش این رشته بازدید بعمل آمد.

دکتر  سید مهدی رضایت دبیر بورد نانو فناوری پزشکی وزارت بهداشت جوان بودن اعضای هیات علمی و با انگیزه بودن دانشگاه علوم پزشکی  تربت حیدریه در امر نانوفناوری پزشکی را از نقاط قوت این مجموعه بیان کرد و افزود:مسئولان وظیفه دارند ارتباط دانشجویان  بویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی با صنعت را تسهیل کنند و فقط به تولید مقاله آنان را عادت ندهند.

دکتر رضایت ادامه داد:در حال حاضر بیش از 200 شرکت دانش بینان در حوزه نانو مشغول به کار هستند که گردش مالی سالیانه زیادی در این حوزه ایجاد شده است و بلاشک در حوزه فناوری های نوین، نانوفناوری حرف اول را در کشور میزند و صرفا یک رشته تلقی نمی شود بلکه ار آن به عنوان یک صنعت بزرگ یاد می شود.

دکتر سعیدرضا  قنبری زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  نیز در حاشیه این بازدید  تصریح کرد: با وجود اینکه رشته نانوفناوری پزشکی رشته ای نوپا، رو به رشد و به سرعت در حال گسترش است ایران رتبه 6در تولید علم و مقاله در این حوزه را داراست.

همچنین دکتر قنبری زاده توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در هر منطقه را از مهم ترین مسائل در گسترش رشته های جدید بیان کردو افزود: تربت حیدریه به عنوان زعفرانی ترین شهر جهان و وجود گیاهان دارویی متعدد و با بستری مناسب در این امر میتواند با جذب این رشته و کمک فارغ التحصیلان این حوزه در جهت کار آفرینی و راه اندازی بورس بین الملللی زعفران گام بردارد.

در پایان گفتنی است از پژوهشکده زعفران شهرستان نیز با حضور اعضای بورد،ریاست دانشگاه،معاون آموزشی پژوهشی و مسئولین ارشد دانشگاهی بازدید بعمل آمد.