سومین دوره جشنواره پروپوزال نویسی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد.

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۱۷ ۱۲:۱۷ | تعداد بازدید: 70

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه ،اختتامیه سومین دوره "جشنواره پروپوزال نویسی" ویژه دانشجویان  با حضور معاونین آموزشی، پژوهشی و دانشجویی ،فرهنگی و همچنین مسئولین ارشد حوزه پژوهش، اساتید و دانشجویان دانشگاه در سالن همایش های ابن سینا برگزار و با تقدیر از نفرات برتر به کار خود پایان داد.

دکتر حسن اژدری زرمهری معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه ضمن اشاره به اینکه هدف این جشنواره آشنا ساختن دانشجویان با فعالیت پژوهشی بوده است ، تصریح کرد: این جشنواره حرکتی به سوی دانشگاه های نسل سوم است و بارویکردی علمی سعی در تغییر جو و فضای پژوهش داشت تا دانشجویان با رغبت بیشتری در این حوزه فعالیت کنند.

همچنین دکتر محمد قربانی مدیر پژوهش دانشگاه با اشاره به رشد چشمگیر مقالات دانشگاه در سال های اخیر بیان کرد: دانشجویان در یک ماراتن پژوهشی با اصول اولیه تحقیق آشنا شدند و با یکدیگر به رقابت پرداختند و این جشنواره قطعا در رشد مقالات کاربردی که گره گشای مشکلات حوزه بهداشت و سلامت خواهد بود گامی موثر برداشته است.

در همین راستادکتر عسکریان سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی از تلاش های چندین ماهه تیم اجرایی در برگزاری کار گاه های حضوری و مجازی تقدیر کرد و افزود: این جشنواره که برای سومین سال پیاپی با همت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه از اسفند ماه سال گذشته آغاز شده است سعی در  ارتقا فرهنگ تحقیق و پژوهش در بستری متفاوت در بین دانشجویان داشت.

در پایان مراسم نیز از 9 گروه برتر در سه حیطه بالینی، علوم پایه و بهداشت تقدیر بعمل آمد.