سند توسعه ی آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تهیه و تدوین شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۲/۱۲ ۱۴:۵۸ | تعداد بازدید: 46

معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از تهیه و تدوین سند توسعه آموزشی در این دانشگاه خبر داد.

محمد رضا رضائی منش اظهار داشت : آموزش و پژوهش از مهمترین زیر ساخت های تعالی و پیشرفت همه جانبه کشور و ابزار جدی برای ارتقاء سرمایه انسانی شایسته کشور در عرصه های مختلف از جمله نظام سلامت است.

وی افزود : دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در نظر دارد در راستای اهداف معاونت آموزشی وزارت متبوع و بهره‌گيري از امكانات، دانش و فناوري‌هاي نوين و همچنین همكاري بين بخشي به نحوي گام بر دارد تا اين دانشگاه به عنوان یک دانشگاه پيشگام در عرصه توليد و اشاعه علم و فناوري هاي نوين علوم پزشكي در سطح کشور و منطقه در جهت خدمت به مردم الگو باشد.

معاون آموزش، تحقیقات و فناوی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با بهره گیری از اسناد بالادستی کشور و نظام سلامت و با توجه ویژه به اولويت هاي منطقه، سند جامع توسعه حوزه آموزش دانشگاه را با تلاش های اعضای محترم هیأت علمی متعهد، خلاق و نوانديش، بر اساس نیازهای منطقه در حال حاضر و درآینده طراحی و تدوین نموده است .