سرپرست دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه منصوب شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۲/۰۶ ۱۲:۵۳ | تعداد بازدید: 621

طی ابلاغی ازسوی  سعیدرضا قنبری زاده رئیس دانشگاه ،دکتر مروارید ایرانی بعنوان سرپرست دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش، تحقیات و فناوری دانشگاه، در این ابلاغ آمده است :

سرکارخانم دکتر مروارید ایرانی عضو محترم هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

با سلام و احترام،نظر به تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی  به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه منصوب می شوید. انتظار می رود که بر اساس اهداف و سیاست های مورد نظر این دانشگاه و بهره مندی از تجربیات مفید اساتید،محققان و کارشناسان،جلب مشارکت دانشگاهیان و دانشجویان  و نیز همکاری با سایر مسئولان،گام های موثری را در جهت اعتلای حوزه تحت سرپرستی بردارید.توفیق و سربلندی شما را در انجام امور محوله از خداوند متعال خواستارم.